+31 (0)85 2736728 info@made-chemicals.com

Wanhua Chemical Group

Wanhua Chemical Group Co., LTD.

Wanhua Chemical Group is een wereldwijde toonaangevende producent met diverse productielocaties en R&D centers in China, Europa (Hongarije) en Noord Amerika. Het bedrijf bestaat uit drie businessgroepen, polyurethanen (isocyanaten, polyether polyolen), petrochemicals en perfomance chemicals. Binnen de business groep performance chemicals worden waterverdunbare producten geproduceerd zoals: Acrylaat emulsies, Styreen acrylaat emulsies, Polyurethaan dispersies, Gemodificeerde polyurethaan dispersies, OH-functionele acrylaat dispersies en emulsies, Hydrofiele polyisocyanaat verharders en Rheologische additieven (ASE, HASE, HEUR).

Een compleet overzicht van de beschikbare producten vindt u in deze digitale brochure.

Acrylaat emulsies
Watergedragen (co)polymere acrylaat emulsies die voornamelijk worden gebruikt voor bouw, hout- en betontoepassingen. Er is een verscheidenheid aan modificaties beschikbaar voor verschillende toepassingen, waaronder zelfvernetting, bio-based (tot 50%), isolatie van vlekken/ hout knoesten en formaldehyde afvangen.

 Naar het productoverzicht

Polyurethaan dispersies

Watergedragen polyurethaan dispersies (PUD) voor een verscheidenheid aan toepassingen zoals plastic, hout, vloeren, textiel en leer, maar ook drukinkten. PUD’s staan bekend om hun flexibiliteit, chemische resistentie, antiblock- en haptische eigenschappen (Soft-Feel). Beschikbaar met polyester, polyether maar ook polycarbonaat backbone.

 Naar het productoverzicht

OH-functionele acrylaat dispersies en emulsies

Watergedragen hydroxy-functionele acrylaat dispersies en emulsies worden voornamelijk gebruikt voor industriële toepassingen zoals bescherming van metaal en houten ondergronden , maar ook voor vloertoepassingen. Er is een verscheidenheid aan OH-percentages beschikbaar voor de verschillende toepassingen voor het instellen van uithardingssnelheid, hardheid, chemische bestendigheid en uiterlijk/ glansgraad maar ook anti-graffiti eigenschappen. OH-percentages variëren van 1-5% (op vaste stof).

 Naar het productoverzicht

Rheologische additieven

Watergedragen rheologische additives met als basis acryl- of polyurethaanpolymeer. Het portfolio bestaat uit verdikkingsmiddelen in het volledige “shear” gebied (laag, midden, hoog) op basis van ASE-, HASE- en HEUR-technologie ter verbetering van de pot stabiliteit (b.v. pigment uitzakken), vloei van de verf en applicatie eigenschappen zoals verbetering anti-spat en zakneiging. Alle verdikkingsmiddelen zijn tin-vrij en sommige zijn al biobased (tot 30%).

 Naar het productoverzicht

 

Styreen acrylaat emulsies

Watergedragen styreen-acrylaat copolymeer emulsies die voornamelijk worden gebruikt voor metaal- en kunststofondergronden en muurverven. Zeer goede hechting op verschillende ondergronden (bijv. metalen, PC, ABS, PS en verouderde verflagen), corrosiebestendigheid (ook DTM), waterbestendigheid en hardheid.

 Naar het productoverzicht

Gemodificeerde poyurethaan dispersies

Gemodificeerde watergedragen polyurethaan dispersies en hybriden zijn ontwikkeld om speciale eigenschappen te bereiken bovenop de reguliere PUD eigenschappen, zoals “anfeuerung”, chemische bestendigheid en snellere uitharding.

 Naar het productoverzicht

Hydrofiele polyisocyanaat verharders

Er is een verscheidenheid aan hydrofiele alifatische polyisocyanaatverharders (HDI) om de crosslinker adequaat in het coatingsysteem in te mengen (mechanisch of handmatig). Dit zorgt voor de best mogelijke glans of matte uitstraling, uitgebalanceerde eindhardheid, transparantie en watervastheid. Alle Wanhua hydrofiele polyisocyanaten hebben een laag restmonomeergehalte (<0,1%).

 Naar het productoverzicht

Other services

PRODUCTS

MaDe Chemicals is representing several well known international suppliers: Deuteron, Wanhua, Vliegenthart en Rudolf.

LOGISTIC

Clear communication and short lead times is what we aim for. We do our utmost best to align our stock levels to the needs of our customers.  Read more...

MaDe Chemicals B.V.

Boslaan 35A, 2132 RJ Hoofddorp

CONTACT

Tel. +31 (0)85 2736728